Naujienos

Didžiausia Baltijos regione internetinė įspūdžio dovanų grupė - „Emoti Group“ įsigijo „NoriuNoriuNoriu“

2020-11-27

Didžiausia Baltijos regione įspūdžio dovanų grupė „Emoti Group“, valdanti specializuotas bendroves Lietuvoje (laisvalaikiodovanos.lt), Latvijoje (davanuserviss.lv), Estijoje (kingitus.ee), Suomijoje (elamyslahjat.fi) ir Lenkijoje (wyjatkowyprezent.pl), įsigijo didžiausią Baltijos šalyse internetinę viešbučių ir SPA rezervacijų bendrovę „NoriuNoriuNoriu“, valdančią portalus Lietuvoje (noriunoriunoriu.lt), Latvijoje (gribuatpusties.lv) ir Estijoje (tahanpuhata.ee).

Tarp svarbiausių bendros veiklos tikslų – geografinė plėtra ir vidinio turizmo vystymas. Po šio įsigijimo „Emoti Group“ bendra apyvarta viršija 24 mln. eurų ir ši grupė įsitvirtina penkiose rinkose. Grupė planuoja užbaigti metus su 60 firminių parduotuvių 5 šalyse.

„Mus suvienijo noras suteikti žmonėms daugiau patirčių“, – pranešime sako Linas Čeikus, „Emoti Group“ pagrindinis akcininkas.

Pasak L. Čeikaus, nors bendrovės Lietuvoje „Laisvalaikio Dovanos“ ir „NoriuNoriuNoriu“ tęs savo veiklą autonomiškai, po susijungimo abiejų platformų vartotojams bus siūlomas platesnis įspūdžio dovanų ir viešbučių paslaugų asortimentas. Planuojama, kad „LaisvalaikioDovanos.lt“ internetinėje parduotuvėje atsiras daugiau poilsio su nakvyne pasiūlymų. Tuo tarpu internetiniame portale „NoriuNoriuNoriu.lt“ vartotojams bus sukurta nauja, su apgyvendinimu paslaugomis nesusijusi pasiūla. Skirtingas patirtis apjungus į vieną platformą, tikimasi padidinti pasirinkimą abiejų tipų vartotojams, o verslui – užtikrinti nuoseklų augimą.

Pirkėjui Emoti Group šiame sandoryje patarė:

  • Finansų patarėjas – UAB „CONFIDENTUS“ (Kristupas Kukarskas, partneris)

  • Teisės ir mokesčių patarėjas – Teisės patarėjas – „PRIMUS DERLING” (Giedrė Dailidėnaitė, partnerė, advokatė, įmonių ir komercinės teisės grupės vadovė)